Identity area
Reference code
BR_SPAPESP_PRESGATE_G010_S000_D000205_TXT_MAN
Title
CARTA do provedor da Fazenda... Vila de Cuiabá, 20 out. 1746.
Date(s)
- Vila de Cuiabá, 20 out. 1746 (Creation)
Level of description
Item
Extent and medium
Textual: 1 maço(s), manuscrito, digital.
Context area
Name of creator
Biographical history
Archival history
Immediate source of acquisition or transfer
Content and structure area
Scope and content
Resumo: CARTA do provedor da Fazenda da Vila de Cuiabá João da Fonseca da Cruz ao rei [D. João V] em que pede a extensão do privilégio que têm os oficiais das alfândegas, cujos ouvidores e juízes na Corte são juízes privativos de todas as causas civis ou crimes, aos oficias da Provedoria e Intendência. -- Anexo(s): requerimento. -- Observações: [dado não informado].
Appraisal, destruction and scheduling
Accruals
System of arrangement
Conditions of access and use area
Conditions governing access
Conditions governing reproduction
Language of material
- Portuguese
Script of material
Language and script notes
Physical characteristics and technical requirements
Finding aids
Allied materials area
Existence and location of originals
Portugal. Ministério da Cultura. Direção-Geral do Livro, Arquivos e Bibliotecas. Arquivo Histórico Ultramarino (AHU)
Existence and location of copies
São Paulo (estado). Arquivo Público do Estado de São Paulo (APESP): digital (tif, pdf).
Related units of description
Notes area
Note
Erro no original: no código de identificação e localização, onde se lê < AHU_CU_010, Cx. 3, D. 5 > leia-se < AHU_CU_010, Cx. 3, D. 205 >
Alternative identifier(s)
Código de processamento (APESP)
ID Geral: 050593
Número de catálogo eletrônico (AHU)
AHU_CU_010 205
Código remissivo [1] (AHU)
[Dado não disponível]
Código remissivo [2] (AHU)
AHU-MATO GROSSO, cx. 3, doc. 60
Código definitivo (AHU)
AHU_CU_010, Cx. 3, D. 205
Access points
Subject access points
Place access points
Genre access points
Description control area
Description identifier
Institution identifier
Rules and/or conventions used
Status
Level of detail
Detalhado